Articole

Retete Culinare

Chiftele din peste

chiftele din peste

Portii 6 Timp de preparare 40 minute Dificultate medie [clear] Ingrediente 200 gr file de peste dezosat; 200 g cartofi; 100 g radacina de patrunjel; 1 pastarnac; 50 g faina; 1 ou; o ceapa; 50 g pesmet; 4 catei de usturoi; patrunjel; ulei; sare si piper. Mod de preparare – Curatam legumele, taiate in bucati mari si se pun la ...

Read More »

Cod cu sos de smantana si hrean

peste cod cu sos de smantana si hrean

Portii 3 Timp de preparare 30 minute Dificultate medie [clear] Ingrediente 600gr file de cod; o lamaie; un morcov; 200 gr smantana; o bucata de hrean (dat prin razatoare); sare; piper; o legatura de patrunjel verde; trei – patru linguri cu ulei de masline. Mod de preparare Uleiul de masline se incinge intr-o tigaie, se adauga codul, zeama de la ...

Read More »

Peste cu Orez

peste cu orez

Portii 4 Timp de preparare 50 minute Dificultate medie [clear] Ingrediente 400g peste alb file; o lingura cu zeama de lamaie; 300 gr orez; 600 ml supa de legume; o ceapa mica; trei linguri cu unt; o legatura de marar; patru linguri de cascaval ras; doua linguri de faina; o lingura de pesmet; 75ml smantana; doua galbenusuri; sare si piper. ...

Read More »

Sarmalute cu peste in foi de vita

sarmalute de peste in foi de vita

Portii 6 Timp de preparare 90 minute Dificultate medie [clear] Ingrediente Un kilogram de peste (cu putine oase); doua cepe; 50 gr de orez; 100 ml suc de rosii; foi de viţă; sare; ulei. Mod de preparare Se oparesc foile de viţă. Se curata pestele si se indeparteaza pielea si oasele. Se trece carnea prin masina de tocat. Se taie ...

Read More »

Plachie de crap cu masline fierte

Portii 4 Timp de preparare 50 minute Dificultate medie [clear] Ingrediente un kilogram de crap; sase fire de ceapa verde; patru catei de usturoi; 120 ml de ulei; 100 g de masline; 500 g de rosii; doi ardei; un pahar de vin alb; 1/2 lamaie; o legatura patrunjel; foi de dafin; sare; piper boabe. Mod de preparare Ceapa se taie ...

Read More »

Peste la cuptor

peste la cuptor

Peste la cuptor cu patrunjel verde – o reteta culinara pentru prepararea pestelui la cuptor care cu siguranta merita incercata !Portii 6 Timp de preparare 40 minute Dificultate medie Ingrediente 2 cepe, 2 catei de usturoi, 4 linguri ulei, 500 g rosii taiate bucatele, sare, piper, circa 600 g file de peste (poate fi alb de salau, cod, merluciu sau ...

Read More »