Articole

Balta Solacolu

Strada H.P.Bengescu, Solacolu, România

Taxe&Regulament Taxe
Tarife Catch & release 50 lei 12 h Catch & release 100 lei 24 h Retinere 5 kg crap 100 lei 12 h (ce depaseste 5 kg 18,60 lei/kg cu TVA) Discount card Optiuni Pret Discount Pret final Catch & release 12h 50 lei -10% 45 lei Anul acesta in afara de calitatea serviciilor oferite, va dam posibilitatea de a petrece un week-end minunat alaturi de familie, oferindu-va si servicii de cazare in cele mai bune conditii.

Tarife Casute mici 110 lei 24 h Casute medii 130 lei 24 h Casute mari 150 lei 24 h Discount card Optiuni Pret Discount Pret final Casute mici D-J 110 lei -30% 77 lei Casute mici V-S 110 lei -10% 99 lei Casute medii D-J 130 lei -30% 91 lei Casute medii V-S 130 lei -10% 117 lei Casute mari D-J 150 lei -30% 105 lei Casute mari V-S 150 lei -10% 135 lei Regulament
Fiecare pescar poate fi insotit de o persoana cu drepturi si obligatii egale in ceea ce priveste pescuitul( se poate pescui in echipa de 2 dar nu mai mult de 4 scule si intr-un singur stand). Pe toata durata partidei de pescuit personalul amenajarii piscicole are dreptul sa controleze si sa cantareasca pestele capturat de pescari.La incheierea partidei de pescuit se va cantari pestele capturat. in cazul in care cantitatea capturata depaseste cantitatea prevazuta in regulament pentru taxa platita, pestele retinut in plus se va elibera sau se va pastra contra unei taxe de 15 lei/kg, pret fara TVA pentru crap (ATENŢIE: se pot retine doar exemplare cu greutati intre 1 si 4 kg)Nu exista limita pentru cantitatea de peste specia Caras, acesta se poate retine in orice cantitate.inainte de instalarea pe locul de pescuit se va consulta prezentul regulament si se va achita taxa corespunzatoare dupa ce pescarul este de acord cu aceste reguli.Chitanta eliberata se va pastra pe toata durata partidei de pescuit.Pescuitul de zi incepe la ora 06.00 si se termina la ora 18.00.Pescuitul de noapte incepe la ora 18.00 si se termina la ora 06.00.Din momentul intrarii pe teritoriul amenajarii piscicole circulatia cu autovehicule se face cu viteza redusa (max. 5 km/h).Toate autovehiculele, fara exceptie, se parcheaza pe drumul pietruit in dreptul locului de pescuit .Fiecare pescar se va aseza numai in dreptul locului marcat pentru pescuit, acest lucru fiind indicat prin doua borne de culoare verde si va pescui numai pe directia INAINTE.Este interzis pescuitul pe poduri sau in afara standurilor special amenajate.Se poate pescui cu maxim 4 scule (lansete sau undite) obligatoriu dotate cu un singur carlig si plumb sau momitor pierdut.Pescarii vor trebui sa fie dotati cu saltea de primire si spray dezinfectant (se poate inchiria de la personalul care incaseaza taxa, contra sumei de 5 lei).Este strict interzis pescuitul la BOMBA.Este interzis sa puna pestele in acelasi juvelnic 2 sau mai multi pescari.Capturile de CRAP care au greutatea sub 1000 gr. vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, in stare vie si fara a fi ranite.

Exemplarele de CRAP ce depasesc 4 KG se fotografiaza si SE ELIBEREAZA in stare vie si fara a fi ranite. Pestele ranit sau mort din vina pescarului se va plati de catre acesta cu pretul de 30 lei/KG fara TVA. Fotografiile pot fi postate cu acordul ambelor parti pe pagina de internet www.baltasolacolu.ro

Capturile accidentale de salau, somn sau sturion se elibereaza neconditionat.

Sunt interzise injuriile, muzica, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta.

Pescarii vor folosi numai locurile special destinate pentru gratar sau pot face gratar la standul de pescuit intr-un gratar prevazut cu picioare.

Standurile se vor lasa curate, gunoiul fiind strans in sacii primiti la venirea pe balta si depozitati in zona special amenajata.

Specii de Pesti
Caras, Crap, Cteno, Oblete, Rosioara, Salonta
Plantat
Da
Pescuit Nocturn
Da
Pescuit din Barca
Nu
Necesita Permis ANPA
Nu
Taxa 12h
50Lei
Facilitati oferite
Locuri Cazare, Loc de Campare, Parcare Pazita, Gratar, Toalete Ecologice, Loc de joaca ptr copii, Organizare Concursuri, Restaurant
image00010.jpg 24 mai 2014
Showing 5 results