Articole

Chiftele din peste

chiftele din peste
Portii 6
Timp de preparare 40 minute
Dificultate medie
[clear]
Ingrediente

200 gr file de peste dezosat;
200 g cartofi;
100 g radacina de patrunjel;
1 pastarnac;
50 g faina;
1 ou;
o ceapa;
50 g pesmet;
4 catei de usturoi;
patrunjel;
ulei;
sare si piper.

Mod de preparare

– Curatam legumele, taiate in bucati mari si se pun la fiert. Separat se taie ceapa marunt si se inabuse in ulei si adaos de apa.
– Se trece pestele prin masina de tocat impreuna cu legumele fierte si racite si ceapa calita.
– Se adauga oul, usturoiul zdrobit, verdeata tocata fin si un praf de sare si piper.
– Se amesteca usor si din conpozitia obtinuta se modeleaza chiftelele. Le tavalim prin faina amestecata cu pesmet si se rumenesc in baia de ulei inchins.
– Dupa circa 8-10 minute chiftele sunt scoase pe o hartie absorbanta si sunt stropite cu putina zeama de lamaie.

[clear] Pofta Buna !

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.