Articole

Sange

sangeSangele este o momeala mai putin obisnuita dar totusi folosita de pescari la pescuitul cleanului sau morunasului. Nu ar fi prea multe de explicat aici, majoritatea ati vazut ca dupa ce ati taiat porcul sau o gaina, rata etc. sangele ramas in vas se coaguleaza. Dupa ce s-a coagulat sangele si este suficient de tare il taiati cuburi mici si il puteti folosi. Se pare ca sangele coagulat  este bine sa il folositi toamna cand da cele mai bune rezultate la pescuitul cleanului sau morunasului.

Pentru a pescui la sange luati un ciorap de dama lycra si taiati capatul in care veti baga sangele inchegat, am explicat aceasta metoda si la ficatul alterat. Legati cu o sfoara sau ata si aruncati in locul unde veti pescui. Puteti folosi un plumb sau o piatra pentru a tine momeala cat mai jos. Pe carlig veti pune cubulete mici de sange care au fost taiate in prealabil si s-au uscat bine. Rezultate bune se obtin si daca amestecati praf de sange cu nada. Majoritatea pescarilor prefera sangele de vita declarand ca da cele mai bune rezultate.

Continut asemnator :

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.