Articole

Miez de paine

miez de paineMiezul de paine  este na dintre momelile  folosite cu succes la prinderea  carasului, albuminelor, rosioarelor  etc. Se ia miez de piine alba proaspata si se comprima pana obtinem un cocolos cit un mar. Punem miezul in mijlocul unei bucati de pinza, infasuram bine, apoi il inmuiem brusc intr-un vas cu apa clocotita astfel incat sa se imbibe pinza si putin si piinea. Se stoarce usor si apoi se framinta energic prin pinza pina acesta devine ca o pasta.

In pasta se adauga putin zahar sau miere (o lingurita).  O alta reteta este de a adauga in miezul de piine framintat esenta cu miros de banane. Este atractiva pentru obleti si mai ales pentru caras. Daca sunteti pe balta sau pe canal, rau, si nu puteti sa inmuiati in apa clocotita si sa-i dati aroma pur si simplu imuiati painea in apa, putina apa cat sa iasa un amestec tare sa nu pice de pe carlig.

Continut asemnator :

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.