Articole

Visan Fundulea 2

Fundulea, Județul Călărași, România

Se iese din Bucuresti pe A2 (Autostrada Soarelui) pana la km 37 unde se iese de pe autostrada spre Fundulea, mergeti pe acel drum pana in capat si virati la stanga, la un moment dat pe partea dreapta la aproximativ 500m este un indicator catre Mariuta (Gostile), faceti dreapta si la aproximativ 800m prima balta in dreapta este Fundulea 2

Se iese din Bucuresti prin Pantelimon (drumul de Constanta) si se tine drept pana in localitatea Fundulea. In centrul localitatii Fundulea se face stanga spre Gostile. Aproximativ la 800m se vede balta, dupa ce coborati se vede digul, balta din dreapta este Fundulea 2.

Balta Visan Fundulea 2 in suprafata de 7 ha luciu de apa apartine S.C. Euro Fish Florin S.R.L. cu sediul in Bucuresti, avand punctul de lucru in jud. Calarasi, orasul Fundulea din anul 2010. Bazinul piscicol Visan Fundulea 2 are o adancime medie de circa 2 m. Balta este recunoscuta prin capturile de crap, in special prin metoda plantarii, unde au fost si sunt rezultate deosebite. Avantajul acestei balti il constitue amplasarea la sosea oferind accesul pe orice anotimp sau vreme.

Specii de Pesti
Crap
Plantat
Da
Pescuit Nocturn
Da
Pescuit din Barca
Nu
Necesita Permis ANPA
Nu
Taxa 12h
60Lei
Taxa 24h
100Lei
Facilitati oferite
Loc de Campare, Parcare Pazita, Gratar, Toalete Ecologice, Organizare Concursuri