Forum Pescuit Sportiv

Comunitatea pescarilor sportivi din Romania
Acum este 21 Mai 2012 13:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: www.totalfishing.ro
MesajScris: 28 Sep 2008 09:30 
Neconectat

http://www.totalfishing.ro/ este un magazin online cu foarte multe articole de pescuit. Am cumparat in primavara acestui an produse in valoare de 1300 RON, totul a fost ok mai putin una dintre mulinete care cred ca s-arupt in interior pe drum sau au tirmis-oei asa defecta am puat 3 mulinete powerline. Oricum am demontat complet mulineta si am reparat mica greseala acum merge bine totusi de tinut minte ideea. Toata chestia e ca trimit prin FAN Curier cei mai neseriosi din cati exista pe lume. Ce sa le faci am sunat si la Bucuresti sa-i reclam si tanti de acolo m-a expediat frumos ca n-are ce sa faca ... Nu am mai mers la protectia consumatorului ca nu aveam chef sa pierd iar timpul aiurea. Oricum din ce am vazut acest magazin online totalfishing este unul destul de complet si oferta actualizata la zi. In afara de chestia cu mulineta respectiva sunt multumit de acest magazin, nu stiu daca mai sunt printre voi care cumpara de aici sa ne impartasiti parerile.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]