Forum Pescuit Sportiv

Comunitatea pescarilor sportivi din Romania
Acum este 04 Feb 2012 17:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cedez contract inchiriere balta
MesajScris: 23 Iun 2009 09:25 
Neconectat

Cedez contract inchiriere balta situata in comuna Reviga, judetul Ialomita. Balta are 13,14ha, este populata cu crap si caras. Contractul de inchiriere este incheiat cu primaria Reviga pe o durata de 10 ani cu posibilitate de prelungire. Din contract s-au scurs 3 ani. Telefon 0745578278
Pretul este de 15000 euro

Sus

Subiectul mesajului: Re: Cedez contract inchiriere balta
MesajScris: 23 Iun 2009 14:58 
Neconectat
Site Admin

Cat e pretul chiriei ? ne poti da mai multe detalii despre termenii contractuali ? Ai ales o perioada dificila, si de ce doresti sa vinzi ? nu merge bine ?

Sus

MesajScris: 23 Iun 2009 20:39 
Neconectat

admin scrie:
Cat e pretul chiriei ? ne poti da mai multe detalii despre termenii contractuali ? Ai ales o perioada dificila, si de ce doresti sa vinzi ? nu merge bine ?

Chiria este 1428 euro/an platibila la 30 noiembrie. Adancimea apei este de maxim 1,5m, are 2 guri de alimentare cu apa + izvoare proprii. Eu am vrut sa fac o pepiniera in balta (am ingradit o suprafata de cca 2,5ha unde am vrut sa cresc puiet de crap oglina selectionat genetic pentru a-l comercializa ca si puiet de vara 1). Niciun moment nu m-am gandit la peste pentru consum sau pescuit sportiv. Pestele nu poate fi recoltat din balta decat cu setca... astfel fiind ranit... deci bun pentru magazin. In balta exista namol fin de cca 1m grosime si stuf (cam pe 25% din suprafata). Lucrarile de ameliorare (decolmatare si scoatere a stufului) ar valora 12000-15000 euro si ar dura in jur de 4 luni (folosind ca forta de munca paznicii). Balta are cca 1 tona de crap vara 5-6 (8-12kg), cca 5 tone crap oglinga de-al meu care a ajuns la greutati de 2,5-5kg, puiet de vara 1 de crap comun in urma reproducerii naturale din 2008 si enorm de mult carasel.
In vanzare intra si o cabana pentru paznici, un umbrar rustic cu o masa si banci pentru cca 12 persoane, un fratar din caramida, o vatra de protap, o minilivada pomi fructiferi dintre care cativa sunt altoiti (cumparati din Metro), cca 25 butuci vita de vie altoita (italieneasca).

Vreau sa renunt la contract deoarece doresc sa-mi dedic mult mai mult timp familiei si.... de ce nu si mie.

In continuare atasez o poza din google earth cu balta pentru a se putea viziona forma si stuful existent.

Imagine

Sus

MesajScris: 26 Iun 2009 20:03 
Neconectat

admin scrie:

Pai pretul de 15000 EUR se datoreaza tocmai perioadei dificile pe care o tranzitam cu totii. Exista si varianta asocierii, dar eu as pune-o pe ultimul loc.

Sus

MesajScris: 01 Oct 2009 18:33 
Neconectat

Contractul a fost cesionat, deci anuntul nu mai este de actualitate.
Topicul poate fi inchis, MULTUMESC pentru gazduire.
Eugen Fetes

Sus

MesajScris: 11 Dec 2009 17:35 
Neconectat
Site Admin

Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi.

Topic inchis !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]