Forum Pescuit Sportiv

Comunitatea pescarilor sportivi din Romania
Acum este 08 Feb 2012 06:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Navomodel Carp Buster - de evitat
MesajScris: 13 Mai 2010 19:47 
Neconectat

Salutare, tuturor,

Scriu aceste randuri pentru a va avertiza despre o mare “teapa” de pe piata si pentru a-i penaliza pe cei care comercializeaza un produs de foarte proasta calitate – navomodelul “Carp Buster”.

Incepand cu data de 28 aprilie 2009 sunt nefericitul posesor al unui navomodel “Carp Buster”, pentru care am platit suma de 1,300 RON.

La o prima evaluare, a parut o afacere buna, avand in vedere caracteristicile tehnice pretinse si cost.
Problema este, insa, ca de multe ori, “mai ieftin” inseamna de fapt “mai scump” daca aduni si costurile aditionale ulterioare ce pot sa apara.

Mai exact, de atunci incoace i-am vizitat de cel putin 7-8 ori, cu diverse tipuri de probleme – incerc sa enumar succint, din ce imi amintesc: antena conectata prost / probleme conexiuni baterie / conexiuni interne prost facute / baterie cu nu stiu ce defect / schimbat navomodel (inca in garantia de 3 luni) / nu stiu ce probleme cu unul dintre motoare / defectiune sigurante / defectiune la partea electronica / ambele motoare “cazute”.

Ultima defectiune s-a petrecut in urma cu doua saptamani (bineinteles ca la inceputul unei iesiri la pescuit) si m-a costat 200 RON – am achizitionat 2 motoare noi.

Pentru o imagine completa, mai adaug faptul ca si varul meu a achizitionat (la o zi diferenta fata de mine) un acelasi tip de navomodel. La fel, cu o groaza de probleme si de drumuri pentru reparatii.
Asadar, vorbesc despre 3 navomodele cu o multime de necazuri – nu despre a fi ghinionist si de a fi cumparat ceva ce face exceptie de la regula. Regula este “produs prost”.

Stiti cum este sa ajungi pe balta cu noaptea-n cap si barcuta “sa moara” inainte sa apuci sa plantezi vreo lanseta ?
Am experimentat asta de 3 ori si va doresc sa nu vi se petreaca niciodata! Iti vine “sa musti lantul” ! In doua din cele 3 cazuri m-am intors acasa …
Puneti asta la capitolul costuri suplimentare. Adaugati si drumurile pana si de la sediul lor (Chitila). Nu neglijati timpul pierdut pe drumuri. Despre nervi, de prisos sa mai vorbesc …

Una peste alta, o bataie de joc completa si un prototip perfect de “teapa”.

De mentionat, totusi, solicitudinea in rezolvarea incidentelor. Ce folos insa …

Va stau la dispozitie pentru orice detalii suplimentare ati avea nevoie.

Florin Popa

Sus

Subiectul mesajului: Re: Navomodel Carp Buster - de evitat
MesajScris: 13 Mai 2010 21:34 
Neconectat

Salutare ....

Ce sa zic .... eu am ceva luat din europa de la chinezi de vreo 2 ani si o singura data am avut probleme cu ea ... dar nu in felul asta cum ai tu cu asta de la carp buster.

Poate sunt un pic rautacios numai uitate sa vezi ce email au .... depozitjucarii @ yahoo.com poate .... daca vedeai iti dadeai seama,.... stiu ca pretul e tentant dar o barcuta buna care sa nu-ti creeze bucurii deastea la ora 5 dimineatza cand ai batut vreo 30 40 de km ...costa ceva mai mult .

Eu ma descurc cu ...pluta mea din scartaitoare facuta de chinezi la 400 de ron .

Succes si fir intins.

Sus

MesajScris: 14 Mai 2010 10:16 
Neconectat

Da, prostia se plateste ...

Sus

MesajScris: 22 Mai 2010 13:15 
Neconectat

Salutare, din nou,

Nasoala vreme ...
Asa ca m-am gandit sa va cer un sfat: catre ce barcuta sa ma orientez in viitorul apropiat (intrucat rabdarea mea cu prezentul Carp Buster se apropie de final) ?
Sa fie de firma si implicit scumpa (Carponizer, Skarp, ...) sau un model mai accesibil ca pret, facut pe aici, dar cu referinte bune si solide ?

Multumesc mult!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]