Forum Pescuit Sportiv

Comunitatea pescarilor sportivi din Romania
Acum este 08 Feb 2012 06:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Lacul Snagov din Bucuresti
MesajScris: 14 Dec 2008 15:03 
Neconectat

eternul si fascinantul lac snagov.. :) probabil unul dintre putinele lacuri din romania in care putem pescui mai toate speciile de pesti, de la rapirori vorace(stiuca,biban,chiar si somn !!) la pesti pasnici(lin ,caras,platica,rosioara,babusca,caracuda)un luciu de apa de zeci de hectare in administrerea nimanui.. accesibil oricarui pescar(drum f bun,fara taxe,aproape de bucuresti/ploiesti)braconat la greu de localnici,dar care ofera indiferent de anotimp si de starea vremii placerea si relaxarea unei partide de pescuit din barca ,de pe mal sau chiar la copca .astept parerile si experientele voastre.

Sus

Subiectul mesajului: Re: lacul snagov
MesajScris: 21 Dec 2008 19:24 
Neconectat

Vad ca este prima ta postare bine ai venit pe forum. Nu ai si niste poze ? eu am zis ca de la anu pe unde merg poze nons top si le postez pe site dun din Satu Mare nu cunosc acel lac aici avem mai mult doar balti, adica sunt si lacuri dar nu prea am fost eu.

Sus

Subiectul mesajului: Re: lacul snagov
MesajScris: 09 Mar 2009 12:39 
Lacul Snagov, după modul de formare este un lac natural format prin bararea cu aluviuni a unui curs de apă. Acesta este un liman fluviatil. Adâncimea maximă: 9 m. Lacul este situat la 25-30 km de Bucureşti şi are o suprafaţă de 5,75 km².Ele s-au format prin bararea guri de varsare a unui afluient cu materiale transportate de raul principal.

Fişiere ataşate:
800px-Snagov_water_lilies.jpg
800px-Snagov_water_lilies.jpg [ 58.36 KiB | Vizualizat de 572 ori ]
Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]