Detin un cort Hannah Serak S de 2-3 persoane si m-am gandit sa va spun cate ceva despre el. Sa stiti ca am cautat foarte mult pe internet sa gasesc un cort bun, bineinteles ca pe forumuri mereu parerile au fost impartite. Decizia a fost destul de grea dar pana la urma avand un buget de aproximativ de 400 de RON cortul Hannah Serak S parea sa se incadreze cel mai bine in acest buget din toate punctele de vedere. Prima iesire cu cortul a fost una pe un timp urat, a plouat afara de rupea dar in cort nu a ajuns nici o picatura, si atunci am zis ca si-a meritat bani. Pentru doua persoane e super spatios am reusit sa bag o saltea comflabila de 2 persoane. Sa stiti ca nici vantul sau frigul nu-l patrunde asa usor, chiar daca a plouat foarte mult si a fost foarte rece doar cu o patura nu ne-a fot prea frig. Parerea mea este ca isi merita bani acest cort acum nu stiu ce parere aveti cei care detineti un astfel de cort. Va atasez 2 poze cu el sa vedeti cum arata partea exterioara si cea interioara.
Descriere:Este un cort usor din seria adventure, usor de montat, cu antreu spatios, recomandat pentru 2/3 persoane.
Folie exterioara: Polyester uns cu un strat de poliuretan + cusaturi lipite (vulcanizate). Rezistent la radiatiile UV.
Folia interioara:Ripstop Polyester respirant
Folia sol: Polyester
Rezistenta la apa:
*folie exterioara: 4000 mm
*folie sol: 10000 mm
Armatura: Durawarp (fibra de sticla), Ø8,5 mm
Husa: Sac sport compresiv cu dimensiunile: 45x13 cm
Dimensiune:
*Latime/Lungime: 150x220 cm
*Antreu: 90 cm
*Inaltime: 105 cm
Suprafata: 3.3 m2
Fermoar: YKK
Catarama: Nexus
Greutate: 2,6 Kg
Descriere luata de pe :
http://www.mormota.ro/?tart=101&alm=4&p ... hseraksiii loc de unde am si comandat cortul. A venit destul de repede si a fost destul de amabil baiatul la telefon. Nu credeam ca sunt atat de prompti.