|
Sunt pescar de cand mam nascut,am 28 ani, dar la crap am inceput sa pescuiesc doar de doi ani, am achizitionzt anul trecut scule si acesori mai profesionale, am investit peste 2000lei, am prins crapi frumosi pe balti private, dar am dat de un are prag, am in apropiere o balta salbatica, plina cu vegetatie, nu foarte mare L=800m, si l=120m-cea mai mare, adancine de max3,5m, balta sa format dupa ce sa excavat pietrisi pt calea ferata,sunt cateva ochiuri unde este pietrisi pe fund, de circa 2 3 m, la o distanta de 40-50m de mal, si anancime de 1,5-2,5m, acolo am incercat anul tecut sa dau, cu porumb tare fiert, cumparat la punga din magazin de la crap expert care lam mestecat cu ttx, monturile si nada leam dus tot timpul cu barca,am nadit cu circa 1-2kg de nada, pe firul de par am pus 3 sau 5 boabe porumb, am pescuit cate 1-2 nopti dupa posibilitate.SUNT CRAPI ROMANESTI SI TENI, FOARTE FRUMOSI SALBATICI, NU AU VAZUT BOILESUL,AURI CA AURUL!Iti e mai mare dragul , DIN PACATE NU AM REUSIT SA PRIND NICI UNUL! Sunt insa pescari Mai vechi care cunosc balta(si eu cunosc bine balta ca am pescuit mult in ea la stiuca) si prind unul doi crapi pe noapte, dar nici unul nu dezvaluie secretul, se cunosc intre ei si nu dau nimic ori cat am incercat . AJUTATI-MA!!! VA ROG FRUMOS CU NADE, MONTURI SI MOMELI! ORI CE SUGESTIE E BINE VENITA! Va multumesc anticipat, prieteni pescari.
|